Boixader&Go és el nom amb el que desenvolupo la meva feina de dissenyador gràfic, i compto amb la col·laboració de l'Eva Goenaga per a la coordinació de projectes i la creació de continguts. Aporto la creativitat i l'empatia al servei de cada projecte a la recerca d'una solució eficaç i notòria amb la que us pugueu sentir satisfets. I el meu estudi està a La Garriga.
Al llarg de la meva carrera professional he desenvolupat feines i projectes per a clients de tota mena i en sectors molt diversos: cultura, moda, industria farmacèutica, etc.

Clients:
Laboratorios Lacer, Grisby, Simón Lighting, Universitat de Barcelona, Basic Grup advocats, Polo and Co, pastisseria Canal, sabateries Tascón, Julie Sohn, cafès Saula, Institut de Cultura de Barcelona, Salord Jover, Tombow, restaurant Future, SIDI, revista On Diseño, Trànsit Projectes, Conservatori Liceu, restaurant Golfo de Bizkaia, Grup Damm, Seat, Novartis, Lookiluz, Aparte de Mobiliario, Valira, Sidecar Factory Club, associació InVia, llibreria Documenta, PGE producció i gestió d'esdeveniments, Centre de Cultura Contemporània de Barcelona CCCB, Ajuntament de Sant Boi, Ajuntament de Granollers, Ajuntament de Barcelona, Ayuntamiento de Cortes de Navarra, Ajuntament de Santa Susanna, Fundació Sant Joan de Déu, Associació Ordi Natura, clínica Teknon, Cervesa Barra, Turisme de Barcelona, Barthes i Blod, Alba Sud, Domini d'Isards, aPortada, Cesire (dept. d'Educació de la Generalitat de Catalunya), Cuines de Camprodón...

Back to Top